Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Dalarna jag är


Dalasommar

Dalasommar för mig är
en underbar vy över Siljan

Dalasommar för mig är
en vackert målad häst
från Nusnäs

Dalasommar för mig är
barfotafötter i kurbitsmålade
träskor

Dalasommar är ljudet av spelmansmusik
och blommande ängar

Dalasommar för mig är besök
vid en gärdsgård

Dalasommar för mig är en
fika vid någon av våra hembygdsgårdar

Dalasommar är något jag njuter
av i massor

090720




Övriga genrer av sajo
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-20 20:23



Bookmark and Share


  Hawk
Vacker text!
Håller fullständigt med, som den inbitne dalkarl jag är...
2009-07-20

  Mr Lindemann VIP
Fin att delar av Sverige berikas här av att du njuter!
2009-07-20

  Christine Sabel
Skönt att höra att du njuter runt av olika delar av Sverige!
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

sajo