Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Weeping"



älskling kom

vi går ner till stranden
det finns snäckor där
det sägs att de lever
i havet



älskling kom

det är högtid nu
vattenmassorna
drar sig undan
vi kan gå barfota
på havsbottnen



älskling kom

fåglarna flyger nu
de fjuniga som vi såg
sitta på grenen
se




solen går ner

för dig



älskling kom




Fri vers av Nightngale
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-20 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale