Bibeln talar om de heligas gemenskap." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bibeln talar om de heligas gemenskap.


KOINONIA

denna känsla av att vara hemma

vissheten om att jag hittat rätt

det är då jag känner allt vill stämma

allt känns avslappnat på något sätt

tack för människorna som Du sänder

med dem kan jag vara den jag är

vila trygg i Dina fadershänder

och bli helad av Din atmosfär

 

 

harmonin som bara Du kan skapa

den gemenskap där jag jublar fri

bara dråpligheter, ingen drapa

Din förunderliga symmetri

glimma guld i gamla murkna kistor

och bryt rosor fram ur asfalten

vi kan avhjälpa varandras brister

somna lyckliga och nöjda sen

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090720




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-20 22:02



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet......
2009-07-21

  Elaine.S VIP
Harmoni och ro, så tänker jag om dina ord om tron och vad den kan göra.
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP