Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ber på förhand om ursäkt till alla Johannor som kan känna sig förfördelade av denna limerick som jag dock förlagt till förfluten tid för att understryka att den inte handlar om en nu levande varelse.


21/7: Namnsdagslimerick till Johanna

 

 

Allt manfolk tenderade stanna

var gång de fick korn på Johanna.

Hon var byns kurtisan

men så korkat ett skarn.

att hon kallades för Pyttipanna!

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-21 07:46

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  korpfjäder
apropå pyttipanna...


En helt genomstekt sådan maträtt
kan lägga sig som en sorts magfett
på självaste kocken
en genomsnäll tjock en
som ändå sägs sakna allt folkvett...
2009-07-22

    Bodil Sandberg
Skrattar gott!!!Rosor till både dig och Rune!!!!!!!
2009-07-21

  © anakreon VIP
Självfallet respekterar vi Runes
här nedan framställda önskemål!
2009-07-21

  Rune Thorsell
Man kan vara en helt superb kurtisan
kunna saliggöra var man i stan
även om man generande skral är
på att lösa elliptiska integraler.
Det viktiga ryms ifrån nyckelbenen
och nedåt till lustans centrum i grenen.
Och därtill en rik sexuell fantasi
tätt intill gränsen för nymfomani.
Ett svart och glänsande trekantigt krull
samt ett varmt och famnande knullgulligt hull.

(Diktaren önskar förbli anonym. V.g. respektera!)
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP