Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag tittar tillbaka på lite bilder jag tagit


En hälsning från sommarstugan

Doft av nyskurade mattor

myggnät i dörren

vita fladdrande tyllgardiner
från öppet fönster

ett knarrande trägolv

ljudet av elden i den öppna spisen

mat som värms på gasolköket

ett korsord och några läsvärda
böcker

regnet som låter mot taket och efter
det solens strålar som tittar in

ljudet av måsens skri och vattnet
som sköljer in mot klipporna

doft av nyrökt fisk

detta är en hälsning från sommarstugan

090721




Övriga genrer av sajo
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-21 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo