Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol och vatten

Var mig, säger solen,
bär mig genom livet,
det är skönt att strömma
i ditt röda blod

Drick mig, säger vattnet,
klart och rent i natten,
jag ska bära din längtan
på min våg

Att sjunka bort
att brinna
att ingenting mer finna
att bli till is
att smälta

Kan döden vara så?




Fri vers av Barbro Stuart-Beck
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-21 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbro Stuart-Beck