Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igelkott



rulla rulla
runt
springer
fötter små
inga klor
taggar stå
fara stor

fara stor
taggar stå
inga klor
fötter små
springer
rulla rulla
runt




Fri vers av Nightngale
Läst 713 gånger
Publicerad 2005-10-03 14:57



Bookmark and Share


  Tvillingsyster
en favorit. den är så enkel och så igelkottig. och den speglade orduppställningen gör den som en liten ramsa, som en liten våg, med tydlig rytm och riktning.
2005-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale