Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Imorse så kom detta till mig


Poeternas sida

Nya vänner

Man lär sig verkligen att
tolka texter

Lärorikt att skriva man utvecklas
hela tiden i sitt skrivande

Inspiration man får
att skriva varje dag

Man skriver det man känner
poesi, bara ord, haiku och mycket
mer

Många har fina
fotoutställningar

Öppet hela dygnet
runt

Välkommen in att titta
på denna sida

090722




Övriga genrer av sajo
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-22 10:06



Bookmark and Share


  Hawk
Jag tror både på att utvecklas och att invecklas. Jag tror också på att skriva ur hjärtats djup...
2009-07-22

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror inte på att utvecklas.
Men jag tror på att skriva från hjärtat.
Så därför gör jag det.
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

sajo