Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den visar sig ibland


22/7-09

Vaknar till en ny
dag med en

skinande sommarsol

sjunger några ord ur
se nu tittar lilla solen in igen

orden som jag känner inom
mig just nu är

en underbar skinande sommarsol

sommarsolen som gör oss

G L A D A

och ger oss

G L Ä D J E

090722




Övriga genrer av sajo
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-22 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo