Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmar kan verkligas


Min dröm en gång i tiden

En dröm när jag gick
i skolan på lågstadiet
var att skriva böcker

En dröm är väl bara en
dröm som ej är sann
så kände jag då

En dröm kan den bli
verklighet

Plötsligt fick jag ulcerös
kolit och även reumatism
vilket ledde till sjukskrivning

det var då jag började skriva
vilket har givit mig mycket

skrivandet har givit mig det att
jag kommer ut i naturen och får
använda mina sinnen

skrivandet har givandet mig mycket
som att ta med sig kameran ut då jag
känner att vila behöver jag

till slut blev min dröm sann och
jag har skrivit två böcker en diktbok
och en barnbok

vid dagens datum har jag ännu en till
bok på gång men den tar tid att färdigställa
då jag ska ha bilder med i denna bok

090723




Övriga genrer av sajo
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-23 11:28



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det ger mycket att kunna uttrycka sig med ord
ger en befrielse
2009-08-01

  Maria T
Grattis till dina böcker.
Skulle gärna vilja veta vilket
förlag som trycker upp dina
böcker. Kostar det mycket
pengar??? Hur går det att sälja???
2009-07-25

  Fredrik Stillesjö
Hej sajo!

Grattis, och drömmar som går i kras kan förverkligas... Hälsar vännen Fredrik
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

sajo