Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism nr 934






Behovet av att förklara sig
är det behovet
av att urskulda sig
be om ursäkt

så att andra når förståelse
för att man ödmjukar sig
o därmed legitimerar
till nya ursäkter?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-23 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP