Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VÅGRÖRELSE

denna havsvåg

är inte obetvinglig

men min vandring

är synnerlingen vinglig

palissaden

jag byggt är allt för bräcklig

liksom ivan

är vågens kraft förskräcklig

jag är utlämnad

åt den storm som rasar

medan surfarna

hämningslöst kalasar

det är tufft när

man har benägenheten

vill ha luft

måste lämna lägenheten

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/7 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-23 16:48



Bookmark and Share


  mare VIP
Känner igen känslan.....måste ut i luften..
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP