Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En teori så god som någon för den som ändå är atetist men vill komma med en sorts förklaring på skapelsestoryn


Motsägelse igt






Först skapade gud(run) kvinnan
(sig själv)

mannen kom ut
ur hennes sköte

vilket han aldrig
kunnat förlåta henne




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-23 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP