Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av anits text, inte alltid så lätt att en text skriva


Pennan vilar

Ibland är det nog så
för dom flesta som skriver

att pennan måste få
ligga ett tag för
orden kommer inte till
en

pennan får ligga tills
man känner sig redo
igen att skriva ord

när sedan plötsligt
inpsirationen kommer
då känns det helt rätt att
skriva igen

här i Dalarna har det regnat
så mycket så just nu
har mina ord regnat bort

och pennan får vila en stund
denna dag liksom mig
och dig och kanske många
fler som känner sig som en poet,
författare eller bara ord skrivare

orden till min bok känner jag för
att skriva på nu

090724




Övriga genrer av sajo
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-24 14:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så kan det vara. Och så var det för mig i långa perioder ända sedan tidigt 80-tal (då jag ofta skrev flera texter om dagen).
Skrivandet låg i träda från 1984 och framåt. Etappvis.
Ibland glimmade det till igen.
Nittiotalet var tämligen produktivt för min del.
Men sedan jag kom i kontakt med poeter.se har jag skrivit minst en text varje dag och känt mig oerhört kreativ och inspirerad.
Musiken är också en inspirationskälla för mig.
2009-07-24

  dead_prez
dikten shhhhhhhhhh. man blir pralyserad<. subliminal poesi
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

sajo