Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet i en bil på väg bort


Ensam och ledsen

Tomma väggar skriker mitt namn
På natten ligger jag utan min sköld, naken och blottad
Ett ingenting bor i mitt bröst och det tar sig friheter,
för aldrig någonsin tidigare har så lite känts så mycket
Och så mycket har aldrig känts så lite




Fri vers av Bagan
Läst 397 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-07-24 22:09



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Tror du sätter ord på ett tillstånd jag har känt ... tack!
Bra skrivet.
2010-03-05

  dansa som dom andra
fint.


du har lyckats få en känsla på pränt,
något jag brukar ha mycket svårt för
2009-07-25

  Suzy med punkterna
Mycket väl poetat,
2009-07-25

  Water VIP
Vilken härlig formulering..
Ett ingenting bor i mitt bröst och det tar sig friheter
Där satte du fingret direkt på en känsla som kan vara
så svår att ringa in.
2009-07-25

  sulimaa
Ja det var sanna ord...ett ingenting ...eller "intighet" har en otrolig förmåga att breda ut sig i alla skrymslen och vrår ...
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Bagan
Bagan