Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter regnet (2)

Efter renet ser jag
små droppar likt
glittrande glas på
blommornas blad

det doftar rent

Efter regnet ser jag
på balkongräcket små
droppar likt glittrande glas
hur de väntar på att
falla ned

det doftar härligt och friskt

efter regnet ser jag små
droppar likt glittrande
glas hur de väntar på
solens värmande strålar

det doftar gott i vår natur

090726




Övriga genrer av sajo
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-26 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo