Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl - Välkommen

Min lilla röda bil
som jag åkt runt i
och blivit kallad

nu kommer lilla röda
faran

eller nu kommer den
där röda skruttburken
igen

men ack vad pigg och
glad den varit

den ska jag snart ta
ett FARVÄL av

farväl du lilla röda säger
jag medan några tårar rinner
på min kind

men snart väntar en
ny (nåja 97-års modell)
Toyota corolla på mig
även den röd

så den välkomnar jag redan
då jag i veckan ska få hämta den
och så får den hänga med några år

090726




Övriga genrer av sajo
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-26 11:10



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Toyota är en bra bil, lycka till!
2009-07-26
  > Nästa text
< Föregående

sajo