Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag är död och ligger som aska i en urna som ingen enda väljer att tömma över havet, då kommer min själ att ha flugit som en fågel upp mot molnen men på dess väg dit flyga in i en havsörn och så få se verkligheten från ovan


Livet efter detta






Varför tjata på
om en eller
annan guds existens

när allt du
behöver göra är
att vänta in

din egen död
som välkomna den
och så äntligen

få svaren på
alla dina frågor
about the afterlife




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-26 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP