Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det svåra är inte att skriva, det svåra är att få läsare som gillar alstret, skriva kan vem som helst göra, i alla fall klottra ned något som liknar skrift, den här texten söker härma ett sådant klotter och för att underlätta för dig nyttjar jag bokst


Hungry ice






I do not
yearn for death
it can wait

it can wait
for me to
come, to come

for me, and
then take me
in her arms

like a woman
who loves me
like a human

like a human
can I wait
for that bus




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-26 12:28



Bookmark and Share


    resilient
aj, som varande en som använder omtagningar svider det.
2009-07-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP