Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar jag har efter fredag en fri dag


FRI DAG

Två veckor har gått så fort
jag minns så väl då jag
packat min väska för
att åka bort på semester

semester fylld med
omväxlande väder både
sol och regn

semester tillsammans med
min älskade vän, vi har verkligen
mått gott tillsammans och rest i
vårat avlånga land, MEN

jag känner att det finns så
mycket mer vi skulle ha gjort,
kanske skulle veckan ha mer än
7 dagar, efter fredag skulle
det ha varit passande namn med
en fri dag och sedan lördag

men så sitter jag här denna
söndag kväll den 26 juli och
nu är det inte många timmar
förrän jag ska återgå till jobbet
på mina 3,5 timmar per dag igen

090726





Övriga genrer av sajo
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-26 21:33



Bookmark and Share


  Christine Sabel
God arbetslust och dröm om nya semestrar!
2009-07-26
  > Nästa text
< Föregående

sajo