Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förvandla mej


min bön är

utan ursäkt
utan försvar

med ögonen i marken
och händerna tungt
livlösa

med djup suck
och klumpgråt
i bröstet

utan attityd
utan förklaring

med sagda ord
som pilar gått ut
några för många

med otämdj frustration
och obakåtspelbara timmar
pinsamt oåterhållet

med skam
självpådragen
med ånger
från hjärtats djup

med omöjlighet till bättring
med hopplöshet om bot
insikt om hjulspår
och stövel och skaft


förlåt
mej

förändra
mej

förvandla
mej




Övriga genrer av loved
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-27 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

loved