Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I lördags men orden kom till mig imorse


Det gula lövet

Den här sommaren är
verkligen så kort
då det mesta regnat bort

vi har kommit till slutet på
juli och plötsligt efter gångvägen
finner jag

Det gula lövet

Det gula lövet som jag plockar
upp och håller i min hand

jag tittar mig runtomkring men än
så länge ser jag bara sommarens
sköna gröna träd

090727




Övriga genrer av sajo
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-27 07:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo