Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kuslig liten repris för nytillkomna läsare


Objuden gäst

 

Säg, vem har inviterat er

brudgummen eller bruden?

Tänk, jag kan inte finna att

ni alls har blivit bjuden!

 


 Ni får förlåta men jag kan

ej se er i min lista.

Aha, ni fick er inbjudan

ibland de allra sista!

 


Det kan förstås förklara

 varför jag ej fått ert namn.

och att jag kände tvekan

inför er - bisarra - hamn.

 


Nej, kära ni, på intet sätt

 jag ser på er "von oben"!

Men får jag be er lämna

lien där, i garderoben?





Fri vers av © anakreon VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-27 15:51

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
du är en härlig diktare, mannen...
leendet sprider sig från tårna och upp i glittret i ögonen
texten förtjänar förstås sina fyra trumvirvlar och ett trumpet solo
2009-07-27

  walborg
Den var ruskig Du!!! Och elegant och verserad i form, innehåll och tonfall mot en gäst ingen vill se.
Men han finns ju alltid med.
Och vi bör aldrig glömma det!
2009-07-27

    Maria Malm
Oo..den var kuslig..
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP