Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte alla aforismer är helt lätta att gebripa sig på,.. liksom inte alla citat, ordspråk eller ens hävdelser häri världen


Aforism nr 931






Det är inte han som tröttnat på dig
för att du ansträngt dig så
för att göra dig omöjlig

det är du
som är trött på dig själv
för att du varit så outröttlig




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-27 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP