Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefonist sökes...


Du ringde i dag. Linjen var knastrig, täckningen usel.
Du hörde mig inte, förstod inte vad jag sa. Och dina ord,
lät som ett helt annat språk. Ett jag aldrig kommer lära mig.
Vi la på. Båda oförstådda.

Var god dröj. Omkoppling sker.






Övriga genrer av Fallgirl
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-27 20:43



Bookmark and Share


  akavalie
KANON bra...
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Fallgirl
Fallgirl