Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 




Return to sender

 

vrider och vänder

på avin som damp ner på hallgolvet

granskar avsändaren

medan jag kränger på mig skorna

någon Pandora

känner inte henne

vinden håller upp porten för mig

när jag går ut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Fallgirl
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-31 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fallgirl
Fallgirl