Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till den som ett kort med kramar och någon som tänker på en behöver ett sådant skickat till en


Kortet med Torsångs kyrka

Jag sänder dig ett kort
med Torsångs vackra
stenkyrka klädd i
sommarens sol

Jag sänder dig ett kort
med Torsångs vackra
stenkyrka

där det står:

jag tänker på dig
tillsammans med massor
av kramar till dig då
du det behöver

090728




Övriga genrer av sajo
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-28 07:36



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej sajo!

Tog mig friheten att ta emot. Den värmde. Hälsar vännen Fredrik
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

sajo