Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunde inte välja i fjol. Inte i år heller...




28/7: Namnsdagslimerick till Botvid och Seved

 

 

När Botvid satt inne på Kumla

hans kompis var Seved, en humla.

Förhållandet sprack

när Seved ilskt stack

då Botvid med bakkroppen fumla'. 

 

 

"Du Botvid," sa Seved en dag,

"jag finner i din fru behag."

Och Botvid sa kallt:

"Kör hårt, de e ballt!

Jag snickrar på din sarkofag!"

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-28 08:31

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  korpfjäder
Men Seved blev mat för en ärla
som flugit rätt långt men nu särla
fick krävan sin full
med den stekelns ull
hon tyckte den karln var en pärla!
2009-07-28

  systeringer
Tack för det morgonfnisset!
2009-07-28

  Yrre VIP
Dagens skratt, tack för det!!
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP