Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min vän Maria som bor på Manhattan i New York sänder titt som tätt små historier som balanserar på gränsen av det passande. Här är den senaste, nödtorftigt översatt till ärans och hjältarnas språk!


Maria förnekar sig inte!

 

En äldre dam avled och kom upp till Sankte Per i väntan på att bli insläppt i himmelriket.
Precis när de stod i trivsamt småprat hörde den gamla damen vilda skrik av smärta inifrån Himmelriket.

"Vad i all världen var det där", frågade kvinnan och Sankte Per svarade, lugnande:
"Ingenting att bekymra sig över! En del av våra nya gäster tycker illa om när vi borrar hålen vi monterar vingarna i, men det går snabbt över."

Kvinnan lugnade sig men efter fem minuter ljöd ytterligare ett gallskrik över hela paradiset.

"Vad var det", sa kvinnan skräckslaget. "Jo", sa Sankte Per. En del av våra gäster reagerar tyvärr mycket negativt när vi borrar upp det lilla hålet i skallbasen där vi måste fästa in ansluningen till glorian.

"Jag vill inte in här!" avgjorde den gamla damen bestämt. "Jag väljer heller att avsluta min tillvaro i Helvetet!"

"Nej men, det kan väl inte vara ditt allvar!" sa Sankte Per övertalande. "Därnere blir du ju bara överfallen och våldtagen hela tiden:"

"Må så vara", sa damen bestämt. "De hålen har jag redan!"




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-28 14:25

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  korpfjäder
*håller för skallbasen och försöker trycka skulderbladen mot kuddarna* Usch jag tyckte jag hörde en ängels vingslag mot fönstret, hoppas inte det var någon som kom för att hämta mig.
2009-07-28

  Gunnel André VIP
Dubbelfniss!
2009-07-28

  walborg
Den var övertygande! Att få välja mellan helvetena kanske liknar livet på jorden ibland....!
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP