Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gång i min forna ungdom gick jag på en internatskola och där fanns i lärarkåren en så kallad fluktare som tyckte om att gå omkring och spana in genom elvernas fönster för att se efter att fönsterhakarna verkligen låg på sina platser


Chippar golfspelare efter andan?





Godkväll alla tittare
om ni bara löser biljett vid entrén
kommer ni att kunna se direkt in
i vårt sovrum i kväll
när vi som bäst håller på och gör
en riktig make over

ni kommer att kunna få er
en riktigt målande beskrivning
av hur det går till
i den verkliga världen
när en man och en kvinna
verkligen får till ett riktigt rum




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-28 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP