Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avdelningen för bortglömda produktnamn


29/7: Namnsdagslimerick till Olof

 
 
 
 
Vid utgrävning i Örebro

fann Olof en jättelik sko

av märket Oscaria.

Han fnissa' "Den tar jag!

Skall segla på Svartån, you know!"
 
 
 
 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-29 08:38

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  korpfjäder
Skostorleken... tresiffrig?
skönt ljudrim i den här - kräver lite dialekt och sånt gillas!
2009-07-29

  walborg
Lycklig resa Olof!
2009-07-29
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP