Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar som kom till mig just nu


Tips i sommartid

Tips så här i sommarens tid
på vad man ska göra är inte
alla gånger så lätt

Tips är jag så glad att jag kan
dela med mig utav då jag från
Dalarna är

Tips på väder vill man också ha
så här i semestertider

en sida som jag kan tipsa om som
är helt suverän är

www.yr.no

en norsk vädersida men stämmer in
rätt ofta

så resten av sommaren ska jag
studera vädret där och planera in
någon tur

kanske till Orsa Björnpark med min
vän och min kamera

090729




Övriga genrer av sajo
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-29 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo