Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tycker faktiskt att glass är ganska gott, särskilt sådan där lös glass i kexrutig strut, men den skall inte vara full av iskristaller och så drömde jag om SAAB's nya modell i natt, samt att vi alla tre runt bordet satt me fyra ess på hand


Något litet om myror






Två små myror
skulle gå på bio
en gick vilse
så var de plötsligt nio

Tre små myror
skulle fira Lotta
en gick ihjäl sig
så var de bara åtta

Fyra små myror
skulle tvätta nu
nuet börja gråta
så var de ändå sju

Fem små myror
skulle göra spex
då regnet kom
så blidde de sex

Sex små myror
ville inte gå hem
en gick hem ändå
så var de nu fem

Sju små myror
ville ta hyra
en gilla’nte sjön
så bidde de fyra

Åtta små myror
tänkte dricka te
en gilla bara kaffe
så var de ganska tre

Nio små myror
tänkte cirkus gå
en trilla ned från taket
så va rom bara två

Tio små myror
ville dö o gå igen
en dog faktiskt
så var de plötsligt en

En liten myra
ville absolut inte gå på bio
men kidnappades och tvingades in i salongen
så var de också tio




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-30 09:24



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Skulle vilja se illustrationerna till den barnboken!!
2009-08-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP