Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PROVOKATION

vad är det som väcker ont blod

där jag går fram?

är det ett Lejon av gamla Juda stam

en närvaro av den där ni inte tål

för att ni väljer ert ego som idol?

vad är det som väcker ont blod

varhelst jag går?

en sanning som är som salt i era sår?

vem är det som retar känslorna till storm

och vägrar att anta kyrkans givna form?

 

 

LARZ GUSTAFSSON    29-30/7 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-30 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP