Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att detta skulle vara en skröna vill jag absolut dementera. Inget som tyder på detta har kommit fram i någon undersökning i något tillskott som blivit uttaget för att som utreda den förergående utredningen om detsamma.


Ett illasinnat rykte har som kommit i svang





För att ingen skall märka hur korkad han är brukar han överdriva sin dumhet så att folk gärna får för sig att han i själva verket är riktigt smart.

Sagt om Dagdrivarministerns assistentvikarie Algot ’Geronimo’ Björkman-Simonsen.

Dagdrivarminister Dagmar Dagmarén har valt att inte kommentera detta då hon blivit uppringd av en morgontidning på modet.




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-30 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP