Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske fint på lördag....


Väderleksrapport inför lördagen

Har länge funderat på
att åka till Orsa och
björnparken innan sommaren
tar slut

efter att ha studerat vädersajten
www.yr.no

så kan jag konstatera att i Orsa
på lördag kommer solen att titta
fram och bli skapliga sommartemperaturer

så jag hör av mig till min vän och vi
planerar att åka till Orsa och björnparken
för att titta på olika djur och få möjlighet
att ta lite härliga bilder med min
kamera

så nu hoppas vi att den norska vädersajten
har rätt inför lördagens prognos

090730




Övriga genrer av sajo
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-30 21:06



Bookmark and Share


  Hawk
Var till Flisa förra helgen och yr.no hade fel på alla punkter. Brukar annars vara pålitligare än SMHI.
2009-08-03

  Cris
Håller tummarna.. ifall inte yr.no håller!
2009-07-30

  Larz Gustafsson VIP
Hoppas ni får fint väder så att väderlekstjänsten inte gjort er en björntjänst.

I dag såg jag att löpsedlarna ropade ut att medelhavsvärmen är på väg hit.
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

sajo