Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bild på vårblommor


Svenska flaggans färger

Den svenska flaggans färger
är jag så stolt över

den svenska flaggan vajar
i husknuten på sommarstugan

den svenska flaggan hissas
när någon hyllas

den svenska flaggans färger
kan anas i vårens tid

och dessa vårblommor får mig
att längta tillbaka till

våren den underbara

090730




Övriga genrer av sajo
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-30 21:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert
2009-07-30

  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Även jag är stolt över fanan.
Leve Sverige!
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

sajo