Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar i morse när jag tittade ut


Rönnbärsträdet

Från mitt fönster ser jag
hur rönnbärsträdet visar
upp sin stolthet

Från mitt fönster ser jag
varje dag hur rönnbärsträdet
genomgår en vacker förändring

rönnbärsträdet börjar få sin
välkända rödorgande nyans

rönnbärsträdet fotograferar jag
varje dag

rönnbärsträdet är så vackert

090731




Övriga genrer av sajo
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-31 07:41



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
bra form och flöde, lättsmält
och njutbar

från en morgon till en annan
får ett leende av texten
2009-07-31

  Larz Gustafsson VIP
Vackert men med ett sorgligt budskap som tynger dess grenar.
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

sajo