Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Yrre


Jag kallar mig solen

Jag kallar mig solen
för jag känner som att jag
har solstrålar inom mig

trots att det ibland är tungt
med ulcerös colit och reumatism

jag kallar mig solen för jag
försöker tänka positivt att jag
verkligen kan och det ger mig
nyttig solenergi i min kropp

ibland kan även jag vara ledsen
men jag kallar mig ändå solen

och tänk denna fredag den 31 juli
2009 så ser jag hur solens strålar
skiner utanför mitt fönster

tack solen för att du finns och ger
oss så mycket positivt




Övriga genrer av sajo
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-31 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo