Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text tillägnad min farmor


Ljusets sken

På söndag ska jag
tända ett ljus

På söndag ska jag
låta ljuset få lysa i
minneslunden

för dig som skulle fyllt
etthundratvå

ljuset får lysa och sprida
sitt behagfulla sken över
minneslunden under
söndagen

090731





Övriga genrer av sajo
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-31 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo