Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigsoffer

 

 

Han ville skrika hjälp

men han hade ingen mun.

Försök sätta dig in i

hans tillvaro en stund. 

 

 

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-31 18:05

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
FÖRBASKAT bra skrivet du !!!
2009-07-31

  Rune Thorsell
När hjältar paraderar ut till drabbning
till marschmusik och under yvig flaggning
då är det stöveltramp och segeryra
Ut till strid för fosterlandet dyra.
När de sedan vänder hem som vrak
är det plötsligt en helt annan sak.
"Skall ni sitta här och pengar tigga?
och till last för oss som jobbar ligga?!"
2009-07-31

  korpfjäder
uhu, räcker med att inte ha tunga. Uj buje muj, sa Pippi...
tanken är fullkomligt hemsk.
2009-07-31

    Bodil Sandberg
fruktansvärt..man KAN nog inte sätta sig in..det måste vara
ett helvete att leva där det är krig
2009-07-31

  Mr Lindemann VIP
Ja, det låter inte häslosamt
2009-07-31

  walborg
En sådan fasansfull instängdhet finns även vid vissa hjärnskador, med medvetenhet och kontakt med känslorna med total oförmåga att uttrycka något. Tack!
2009-07-31

  LenaJohansson VIP
här vred det till i magen och i pannan....fy vad otäckt
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP