Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tonåringen


Det bor en liten djävul i mig

Det bor en liten djävul i mig
En sådan där med horn du vet
Den lilla djävulen kommer fram när jag inte mår bra
Och därför får andra att må dåligt
Ibland får djävulen mig att må bättre
Men oftast bara sämre
Jag vet inte varför djävulen gör som hon gör
Jag känner henne inte
Men hon finns där
Som en liten djävul
Som får mig att gråta värre än före hon dök upp

Hon kallas tonåring
Och jag vill att hon försvinner
Nu!




Fri vers av Mallizzz
Läst 457 gånger
Publicerad 2005-10-04 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mallizzz
Mallizzz