Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord från igår


Orsasjön

Vid Orsasjön ser jag
en sådan vacker vy
denna första dag i augusti

Orsasjön med sitt vackra blåa
glittrande vatten i solens sken

tillsammans med de blåa omgivande
bergen det är verkligen som hämtat
ur Dalarnas natur

Orsasjön och dess vackra ängar
som sluttar ner mot stranden

gör att mina tankar går till en
konstnärs staffli och en pensel
som skapar sin alldeles egna bild

precis som poetens ord skapas i det
inre för att sedan hamna på ett
papper där man kan läsa om

Orsasjön i sommartid och som
nog bör upplevas både i höstens, vinterns
och vårens tid

Orsasjön tack för denna bild du mig
givit denna första augusti

090801




Övriga genrer av sajo
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-02 21:06



Bookmark and Share


  Hawk
Även jag upplevde denna vy denna dag. Fast jag bor ju i Orsa förstås och upplever vyn nästan varje dag...
Mycket, mycket vackert har du fångat känslan och stämningen denna upplevelse kan inge...
2009-08-03

  Daniel_78 VIP
du målar med din pensel!
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

sajo