Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där alla rovdjur är vackra

Vi delar sekunder och
andas tankar

Följande dygnet till
tidens andra sida

Så förunderligt nära
utan förvirring

Jag anar ditt ansikte svagt
på andra sidan midnattsmånen

Där vi båda målar drömmar
på väv av liv och kärlek

Genom natten sträcker jag mig
kan du nå mina tankar nu

På andra sidan midnattsmånen
I regnbågens dimhöljda land
där alla rovdjur är vackra




Fri vers av Roger VIP
Läst 613 gånger
Publicerad 2004-06-15 02:18



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En fin inre bild av ett sinnligt landskap! Det når in!
2016-04-28

    Erika H
mm.. en plats där jag finner ro... på andra sidan
där jag andas utan krav
där jag bara är
den jag är
otroligt själsfullt och vackert
erika
2006-12-05

  Cecilia
En vacker målning av en klysande poet
2004-06-15

  Tothem
denna dikt tar med mig på en underbar tur i det okända, spännande och otroligt vackert diktat. TusenTtack!
2004-06-15

    Idun 1
Denna tycker jag om, andas natur, kärlek i morgondimman bakom de dimhöljda bergen... skön att läsa.
2004-06-15

  reback
så himla vackert och njutbart. Jag anar dina tankar och gläjds. Föll speciellt för "nära utan förvirring"....
2004-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP