Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart har jag min sista semestervecka


V 33 rekreationsvecka i fjällen

Vecka 33 åker vi på
rekreationsvecka till de
underbara fjällen

fjällnatur med en
porlande bäck som
med sitt ljud får en
att bara koppla av från
bilarnas sus och brus

fjällnatur med stilla
promenader i mysig omgivning

fjällnatur som bjuder in till
att skapa ord, eller måla

fjällnatur som bjuder in
till att bara få vara

fjällnatur med en underbar
kyrka bara att gå in i och
njuta av tända ljus, ta en kopp
te och känna doften av träsalen
och nybakt kanelbulle

fjällnatur som verkligen ger
mig och min vän rekreation

090803




Övriga genrer av sajo
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-03 07:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo