Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Backpacker


just nu vill jag bara äta
äta upp min lycka
utan att bli mätt

smaka på den
njuta av smaken

jag har funnit den
men den har inte
funnit mig

inte riktigt än

hade jag fått tiden
hade jag vunnit

det vore något
att ta med sig
i ryggsäcken
och ge sig av

va cool det skulle vara

jag är nyfiken på
vad ryggsäcken vill

jag vill öppna den
smaka på innehållet
prata med den
lukta på den

tänk om packningen
vill detsamma

fan va cool

jag tror på packningens godhet
är det vice versa
tror det

vad ska jag göra
hur fan ska jag bete mig

hur gör man för att få
en ryggsäck och dess packning
att bli ett med mig och fly land och rike




Fri vers av Spoon-Janne
Läst 322 gånger
Publicerad 2005-10-04 22:31



Bookmark and Share


  Göran Byrén
Med ryggsäck brukar man ju mena all skit man släpar på ..
så det var läckert att se det som något possitivt i stället .. bra idé
Skälva skrivet är lite spretigt på något vis ..
har läst det några gånger .. känslan i magen är skön då
Den är bra det är den men det är nog några formuleringar som jag inte kan sätta fingret på som skulle vinna på att gnuggas lite på..
2005-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Spoon-Janne
Spoon-Janne