Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väl värt ett besök


Skylten

Den gamla skylten på

ett falurött hus med vita knutar

vid Dalälvens strand

en doft av nybakt bröd,
kaffe, te, mjukglass och mycket
mer

ångbåten Bäsingen man hör

bara att stiga på i denna underbara
miljö

sätta sig ute vid ett bord om solen lyser
eller inne om man fryser

avnjuta sin fika tillsammans med sina
vänner eller själv och titta på båtar

så välkommen in och ta nu en bra plats

090804




Övriga genrer av sajo
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-04 07:35



Bookmark and Share


  Cris
Fint tips. Härligt med gamla skyltar också.
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

sajo