Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.10.04 23.35


"Satellite"


Kom kom närmre
fagre vän
låt mig tälja dig en ungersven

kom låt mig tänja dig
en visare kurva

bjud bjud upp
dansa takten

innan akten
når sitt slut

följ manande
pulsens rytmik

ser du min mimik?

se så ock
vart lock och spe

på allt som vrider
böjer sträcker ut

lemmar alstra mera
gåvor bjud

i musik och hud
njut saligt nära

allra hjärtans kära
Nu strålar du!

Likt Cupido vingar
Afrodites skugga

överger all ängslan
taktfast strävan

ömsom nära öm
som bortom andetagen

fläktar rodnad skyr
glans åter om läppar

muskelstaven yr
rystar spruntar

musselpärlor bubblar
läckergomsbehag

se trålarn
på nejden sår

frömarksrika
ängder spår

blom i vår




Bunden vers (Rim) av Nightngale
Läst 634 gånger
Publicerad 2005-10-04 23:52



Bookmark and Share


  Magnus Mojo Olsson
Slutstycket får mig att längta till våren. Det spritter i kroppen när jag läser det.
2005-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale