Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan en händelse vara en väckarklocka i ens liv, åter ibland ett sömnpiller. Man måste bara bestämma sig för om man vill vara som vaken eller kunna sova lugnt om nättera...


Aforism nr 923





Den som vill freda sitt paradis
mot vilda djur
gör det bäst med att i grannskapet
skvätta manlig urin.

Den som vill freda sig mot människor
gör det bäst med personlig ruin




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-06 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP