Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart åker jag tillsammans med min älskade vän på rekreationsvecka


I fjällen

I fjällen avnjutes
vacker solnedgång i
sensommartid

I fjällen känns luften
klar och skön

I fjällen får man tillfälle
till rekreation

I fjällen skapar poeten ord

I fjällen skapar konstnären
sin vackra tavla

I fjällen tillsammans med den
man älskar betyder så mycket

på fjällmyren kan jag finna
skogens guld som får mig att
tänka på en näverkont fylld med
gula bär som blir till ett
vackert foto i min kamera

I en av fjällens vackra kyrkor
lyssnar jag gärna till Transtrands
spelmanslag

090806




Övriga genrer av sajo
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-06 21:36



Bookmark and Share


  Maria T
Vilken härlig rekreation
du beskriver.
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

sajo